برگزاری یکصد و چهلمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

یکصد و چهلمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور اعضای جلسهف در روز دوشنبه مورخ 15 آذر 1400 در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

موارد و موضوعات مطروحه :

این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید آغاز گردید ابتدا دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس واحد نکا ضمن خیر مقدم گویی به اعضای جلسه، 15 آذر روز حسابدار را به دانشجویان، کارکنان و اساتید گروه و رشته حسابداری  و نیز 16 آذر روز دانشجو را به همه دانشجویان و اساتید دانشگاه تبریک گفتند و یاد و نام و خاطره شهدای دانشجو را گرامی داشتند.

سپس آقای حسن پور دبیر جلسه هیات رئیسه نسبت به مرور و بازخوانی مصوبات جلسه قبل و نیز موارد پیشنهادی جلسه امروز اقدام نمودند که پس از بحث و تبادل نظر مصوبات ذیل به تصویب اعضای هیات رئیسه رسید .

اهم مصوبات هیات رئیسه :

تهیه مقدمات و ملزومات برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود ( نودانشجویان ) اعم از سخت افزاری و نرم افزاری و اطلاع رسانی و ..... ( مسوول روابط عمومی- مسوول پژوهش و فناوری - معاون محترم - )

برگزاری جلسه توجیهی برای دانشجویان جدیدالورود بمناسبت 16 آذر روز دانشجو در روز سه شنبه 16 آذر ماه 1400 بصورت وبینار

همکاری همه جانبه حوزه فناوری چه در بعد سخت افزار و چه در بعد نرم افزار با روابط عمومی دانشگاه  در برگزاری جلسات دانشگاه که بصورت حضوری یا  مجازی برگزار می شود ( مسوول فناوری - معاون محترم )

ایجاد لینک آپارات برای دانشگاه جهت پوشش مراسمات دانشگاه و ارتباط دادن لینک با سامانه دان ( معاون محترم- مسوول فناوری )

اهتمام و توجه ویژه نسبت به برگزاری حضوری کلاس های عملی دروس رشته های مختلف دانشگاه بویژه رشته تربیت بدنی  ( مدیر آموزش- مدیران محترم گروه- معاون محترم  )

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

جلسه به روایت تصویر