پیام دکتر ارشاد صادقی طوسی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا به مناسبت روز دانشجو

متن پیام دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس واحد نکا به مناسبت روز دانشجو

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۶آذر، فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت تاریخی، ملی و دینی دانشجویان ایران عزیز است.

بی شک حماسه ضد استبدادی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲، در تاریخ ایران به عنوان نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خودگذشتگی، پایداری، استقلال و آزادی است تا سندی دیگر از روح میهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرزوبوم را برای همیشه در تاریخ ثبت و فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند .

این روز فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت دانشجویانی که همواره نقش فعال و موثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند و در شرایط حساس کنونی که کشور عزیزمان نیازمند وحدت و همدلی است، از آنها انتظار می رود که جهاد علمی را سرلوحه اندیشه و عمل خود قرار داده و عزم خویش را جزم نمایند که با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با توجه به تاکید معظم له مبنی بر تولید علم و جنبش نرم افزاری، این کشور را به جایگاهی شایسته برسانند و الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت را به نحوی ملموس به نمایش بگذارند .

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا نیز همگام با سایر دانشجویان کشور گام های مهم واستواری را در راه توسعه و پیشرفت علمی ایران اسلامی برداشته اند که امیدواریم شاهد حضور پر رنگ تر دانشجویان در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور باشیم .

اینجانب  ۱۶ آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و  توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم .

ارشاد صادقی طوسی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا