عطرافشانی و تجدید بیعت پایگاه ویژه شهدای گمنام گردان پیاده امام حسین ع شهرستان نکا با دو شهید خوشنام دانشگاه

25 نفر از اعضای دسته ویژه شهدای گمنام گردان امام حسین ع شهرستان نکا به مناسبت هفته بسیج با دو شهید خوشنام دانشگاه تجدید بیعت کردند.

امیر بزرگر فرمانده پایگاه ویژه شهدای گمنام گردان امام حسین ع شهرستان نکا به اتفاق 25 نفر از اعضای دسته خود به مناسبت هفته بسیج با حضور بر مزار دو شهید خوشنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا تجدید بیعت دوباره کردند.

فرمانده پایگاه ویژه شهدای گمنام گردان امام حسین ع شهرستان هدف از این اقدام را گرامی داشتن یاد و نام و خاطره شهدای مظلوم و گمنام سراسر کشور عنوان کرد و افزود: ما هرچه داریم از برکت خون گرانبهای این شهدا می باشد و با حضور خود بر مزار شهدا به آنها خواهیم گفت: ما راهتان را ادامه خواهیم داد.

در این مراسم معنوی که همراه با قرائت قرآن، تک خوانی حماسی و  مداحی توسط مداح اهل بیت سلمان پاینده بوده است جناب سرهنگ ابوطالب اسدی فرمانده گردان امام حسین ع شهرستان نکا بعنوان سخنران در جلسه حضور داشتند و از رشادتها و حماسه آفرینی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس سخن گفتند.

حضور بسیجیان پایگاه ویژه شهدای گمنام گردان امام حسین ع شهرستان نکا بر مزار دو شهید خوشنام دانشگاه به روایت تصویر :

روابط عمومی واحد نکا

13-آذر-1400 | 218 بار مشاهده