دکتر ارشاد صادقی طوسی در نشست اساتید بسیجی مطرح کرد.

رئیس دانشگاه آزاد نکا: استادان بسیجی برای رفع مشکلات مسئله‌محور حرکت کنند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا گفت: استادان بسیجی در برخورد با مشکلات جامعه باید مسئله‌محور حرکت کنند و از هیچ کوششی برای رفع مشکلات سیستمی دریغ نکنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نکا، ارشاد صادقی طوسی در جلسه حضوری مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های استان مازندران با استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در قالب نشست صمیمی در سالن کنفرانس این دانشگاه، با عرض تبریک و تسلیت به مناسبت نخستین سالروز شهادت پدر صنعت هسته‌ای کشور شهید محسن فخری‌زاده به جامعه دانشگاهی و علمی، بیان کرد: در چله اول انقلاب رویش‌هایی داشته‌ایم که نمونه‌های آن منجر به پیدایش مثلث قدرتمند با رأس‌هایی مانند رأس اول سیدالشهدای جبهه مقاومت سردار حاج قاسم سلیمانی، رأس دوم پدر صنعت موشکی کشور شهید حسن تهرانی‌مقدم و و رأس آخر این مثلث پدر صنعت هسته‌ای ایران شهید فخری‌زاده بوده است.

مهم‌ترین وظیفه بسیج ایجاد همبستگی ملی در جامعه است وی گفت: دشمنان می‌پنداشتند که با از میان بردن این مثلث قدرت می‌توانند در ابعاد مختلف برنظام فائق آیند، اما نمی‌دانستند به فرموده رهبر معظم انقلاب در چله دوم انقلاب که اکنون به درخت تناوری تبدیل شده است ما شاهد رویش‌هایی از مثلث‌های ذکر شده هستیم، با تلاشی که در حوزه‌های مختلف برای ایجاد تمدن نوین اسلامی صورت می‌گیرد این مثلث‌ها رشد کرده و به سه ضلع قدرت که ناجوانمردانه توسط دشمنان اسلام و انقلاب ترور شدند، می‌پیوندد.

صادقی‌طوسی با توجه به نقش اساتید بسیجی در حوزه شناسایی و حل مشکلات جامعه و کشور بیان کرد: اساتید بسیجی در برخورد با مشکلات جامعه باید مسئله‌محور حرکت کنند و از هیچ کوششی برای رفع مشکلات سیستمی دریغ نکنند.

12-آذر-1400 | 210 بار مشاهده