برگزاری یکصد و سی و نهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

یکصد و سی و نهمینجلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور اعضای جلسه در روز شنبه مورخ 06 آذر 1400 در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

در این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید آغاز گردید، پس از خیر مقدم گویی و تبریک مجدد هفته بسیج توسط آقای حسن پور بعنوان دبیر جلسه، مصوبات جلسه قبل قراِئت شد. در ادامه دکتر صادقی طوسی رئیس واحد نکا ضمن تاکید بر اجرایی کردن مصوبه جلسه ی قبل، درگذشت یکی از آشنایان و بستگان حاج آقا قربانی مسوول محترم امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را به ایشان  تسلیت گفتند.

سپس اعضای جلسه در خصوص موارد و مطالب دستور جلسه ی امروز بحث و تبادل نظر کردند که مصوبات ذیل به تصویب رسید .

اهم مصوبات هیات رئیسه واحد بشرح ذیل می باشد :

- مکاتبه با دانشگاه استان در خصوص انتقال و نیز تعیین تکلیف ماموریت برخی از همکاران اداری که داوطلب انتقال به واحد ساری هستند و با بصورت مامور در دانشگاه استان مشغول بکار هستند.

-   تجزیه و تحلیل، بررسی و نظر کارشناسانه در خصوص بخشنامه های ارسالی از سازمان مرکزی که مبتلابه حوزه ها می باشد در جلسات هفتگی هیات رئیسه .

- استفاده از برخی همکاران حوزه های مشخص، جهت تماس تلفنی با دانشجویان بدهکار شهریه، جهت وصول مطالبات دانشگاه

- آماده کردن مقدمات و تمهیدات تشکیل کلاس های حضوری دانشجویان در نیمسال جاری .

- تعیین تکلیف و مشخص نمودن وضعیت اصل مدارک پایه دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه

.جلسه هیات رئیسه به روایت تصویر :