برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه بمناسبت هفته بسیج

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه با محوریت برنامه های هفته بسیج و اجرای مرحله دوم طرح اندیشه تمدن ساز در روز دوشنبه یکم آذر ماه 1400 در اتاق ریاست محترم واحد نکا برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط آقای حسن پور کارشناس مسوول ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، دکتر صادقی طوسی رئیس واحد نکا ضمن گرامی داشت 30 آبان سالروز آزاد سازی شهر بوکمال سوریه توسط رزمندگان مقاومت، یاد و خاطره سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش بخصوص شهید رادمهر و به بویژه شهدای مدافع حرم شهرستان نکا را گرامی داشتند.

ایشان ضمن عرض تسلیت به حاج آقا قربانی بابت درگذشت یکی از بستگان ایشان،  هفته مبارک بسیج را تبریک عرض نمودند و با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری  افزودند: بسیجی شدن راحت است و بسیجی ماندن سخت است. در ادامه جلسه موضوعات جلسه به بحث و بررسی گذاشته شد و موارد ذیل به تصویب اعضای شورای ف5رهنگی واحد رسید:

اهم مصوبات جلسه شورای فرهنگی :

-اهتمام ویژه در جهت اجرایی کردن برنامه های هفته بسیج
- اجرای برنامه های فرهنگی در قالب مسابقات فرهنگی ویژه هفته بسیج، مسابقه تیراندازی و کتابخوانی
- اهتمام جدی به فاز دوم طرح اندیشه تمدن ساز با محوریت کتاب مقام معظم رهبری با عنوان انسان 250 ساله
- برگزاری جلسه وبیناری با عنوان نقش دانشگاهیان انقلابی در حکمرانی محلی با حضور کارکنان و اساتید بسیجی و با سخنرانی جناب سرهنگ نجفی فرمانده سپاه نکا
- تقدیر از افرادی که در ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه همت و تلاش ویژه داشتند.
- تشکیل کمیته حفظ، ساماندهی و نگهداری یادمان شهدا
برگزاری سه شنبه های معارفی در قالب سخنرانی کوتاه و دعای توسل
- عطرافشانی و غبارروبی مزار دو شهید گمنام دانشگاه

جلسه شورای فرهنگی به روایت تصویر :

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

2-آذر-1400 | 230 بار مشاهده