دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مربی تیم ملی پاورلیفتینگ شد

نماینده رسمی فدراسیون پاورلیفتینگ در ایران و آسیا در حکمی، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا را به عنوان مربی تیم ملی پاورلیفتینگ ایران در مسابقات جهانی روسیه منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نکا، جابر اسدزاده نماینده رسمی فدراسیون در ایران و آسیا در حکمی، علیرضا رشیدی‌سابقی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا را به عنوان مربی تیم ملی پاورلیفتینگ ایران در مسابقات جهانی روسیه منصوب کرد.

در این دوره از مسابقات که از ۲۵ تا ۲۸ آذر ۱۴۰۰ در شهر مسکو روسیه برگزار می‌شود، ۲۸ تیم از کشورهای جهان مانند؛ اتریش، آذربایجان، الجزایر، بلاروس، بلغارستان، بوسنی و هرزگوین، بریتانیا، مجارستان، مصر، رژیم‌اشغالگر قدس، هند، ایران، اسپانیا، قزاقستان، قرقیزستان، لتونی، مولداوی، لهستان، روسیه، اسلواکی، ایالات متحده آمریکا، تاجیکستان، اوکراین، ازبکستان ، فنلاند، کرواسی، جمهوری چک، استونی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

این مسابقات هفتمین دوره از مسابقات قهرمانی جهانی پاورلیفتینگ، پرس سینه‌، دلیفت، عضلات دو سر بازو، آرم لیفتینگ و استریت لیفتینگو بوده و تیم ملی ایران تاکنون دارای یک عنوان سومی تیمی کاپ اروپا در سال ۲۰۱۷ است.

به‌گزارش آنا، علیرضا رشیدی سابقی دانشجوی رشته تربیت بدنی واحد نکا دارای دو نشان طلای کاپ اروپا در قسمت پرس سینه در سال ۲۰۱۸، دو نشان طلای پرس سینه مسابقات جهانی در سال ۲۰۱۷ را در کارنامه و افتخارات ورزشی خود دارد.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت و افتخار ارزشمند را به همه دانشجویان، کارکنان و اساتید واحد بویژه دانشجویان و اساتید رشته پرطرفدار تربیت بدنی تبریک و تهنیت عرض می کند.

روابط عمومی واحد نکا

خبر به روایت تصویر:  👇👇